Termeni si conditii

Informatiile prezentate pe website-ul www.elmotion.ro  sunt proprietatea S.C. Electromagnetica SA, denumita in continuare ELM, cu sediul in Bucuresti, sector 5, Calea Rahovei 266-268 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/19/1991, avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO414118, si sunt destinate exclusiv utilizatorilor sai in scop informativ si comercial.

Electromagnetica, in calitate de proprietar al acestui website, depune toate eforturile pentru ca informatiile prezentate sa fie permanent actualizate si in conformitate cu politicile interne ale companiei, insa nu garanteaza acuratetea acestora.

Utilizarea website-ului, indiferent de scopul vizitei, informational sau comercial, implica acceptarea prezentei politici de Termeni si Conditii, asa cum este expusa in pagina de fata. Electromagnetica isi rezerva dreptul de a revizui Termenii si Conditiile de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta orice modificare survenita cu privire la acesti Termeni si Conditii, dvs., utilizatorul, fiind unicul raspunzator de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea. In caz de neconformare, ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

Accesul si utilizarea website-ului este permisa doar conform prezentului document, indiferent de natura si calitatea vizitei (utilizare website ca vizitator, inregistrare in cont, achizitie de bunuri, etc).

Drepturi de autor si marci inregistrate

Toate materialele prezente pe www.elmotion.ro, incluzand, dar fara a se limita la, informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta continutul acestui site, fiind protejate de legea dreptului de autor si legile referitoare la marci si proprietate intelectuala, cu exceptia situatiilor in care exista o stipulatie expresa, contrara, existenta pe acest site. Folosirea de catre dumneavoastra a continutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu consimtamantul expres si prealabil al proprietarului acestui continut.

Marcile inregistrate si logo-ul de pe acest site si alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulatii contrare exprese, proprietatea Electromagnetica. Ele sunt protejate potrivit legislatiei in vigoare, iar reproducerea si folosirea lor neautorizata vor atrage dupa sine raspunderea persoanei vinovate de incalcarea acestora. Toate drepturile sunt rezervate Electromagnetica, Legea dreptului de autor si tratatele internationale protejand acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio forma si in niciun fel fara o permisiune in prealabil scrisa din partea Electromagnetica. Reproducerea neautorizata a continutului acestui site si a celor afiliate, ori a oricarei parti componente, va atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in vigoare.

Solutionarea conflictelor

Solutionarea online a litigiilor: pentru oferirea unui instrument eficient de solutionare a reclamatiei consumatorilor in cazul achizitionarii de bunuri si servicii on line precum si pentru ca procedura solutionarii alternative a litigiilor sa fie disponibila si usor accesibila online pentru ambele parti, Regulamentul nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor prevede instituirea unei platforme de solutionare online a litigiilor (denumita in continuare “platforma SOL”) care sa le ofere consumatorilor si comerciantilor un punct de intrare unic pentru solutionarea extrajudiciara a litigiilor online, prin intermediul entitatilor de solutionare alternativa a litigiilor care sunt conectate la platforma. Din punct de vedere informatic, platforma SOL va fi un site interactiv, gratuit si disponibil in toate limbile oficiale ale institutiilor Uniunii Europene, dipsonibil la adresa:https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO.

Aceasta platforma: va furniza un formular de reclamatie care va fi completat si transmis online de catre reclamant; va informa partea parata in legatura cu reclamatia depusa; va identifica institutiile abilitate (entitatile de solutionare alternativa a litigiilor), etc. Prin urmare, Directiva si Regulamentul (UE) nr. 524/2013 sunt doua instrumente legislative interconectate si complementare.

Client

Reprezinta persoana care incheie Conventia Elmotion, in calitate de Client

Conventia Elmotion

Conventia incheiata intre ELECTROMAGNETICA si Client in vederea beneficierii de catre Client a Serviciilor; Orice referire la Conventia Elmotion va include orice alte regulamente si instructiuni de pe Site care completeaza explicit sau implicit termenii si conditiile de pe aceasta pagina a Site-ului, inclusiv Regulamentele Specifice.

Data Efectiva

Data la care Conventia Elmotion intra in vigoare si devine obligatorie intre ELECTROMANETICA si Utilizator sau Client, care este reprezentata de:

1.    in cazul in care esti Utilizator de la data accesarii Site-ului, in ceea ce priveste prevederile aplicabile din Conventia Elmotion;

2.    in cazul in care devii Client, intreaga Conventie Elmotion devine un contract obligatoriu de la data  confirmarii contului tau si a calitatii de Client de catre ELECTROMAGNETICA;

Elmotion

Reprezinta reteaua ELECTROMAGNETICA de Statii Elmotion la care Clientii au acces in vederea incarcarii Vehiculelor Electrice conform termenilor si conditiilor aplicabile pentru fiecare Statie Elmotion

Formular de Inregistrare

Inseamna formularul care trebuie completat de catre orice Utilizator si aprobat de catre ELECTROMAGNETICA in vederea dobandirii calitatii de Client

Punct de Incarcare

spatiile in care sunt montate Statiile Elmotion

Regulament Specific

Regulamentul aplicabil pentru un anumit Punct de Incarcare, care completeaza Conventia ELECTROMAGNETICA pentru respectiva Statie Elmotion; Regulamentele Specifice sunt incluse in Contul de Client

ELM

Inseamna S.C. Electromagnetica SA,  cu sediul in Bucuresti, sector 5, Calea Rahovei 266-268 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/19/1991, avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO414118, email sales@electromagnetica.ro, care ofera Serviciile conform termenilor si conditiilor inlcuse in Site  

Servicii

Reprezinta serviciile de incarcare la statiile Elmotion dedicate utilizatorilor de Vehicule Electrice, asa cum sunt indicate in acest Site si furnizate conform termenilor si conditiilor aici indicate

Statie de Incarcare

Echipament electric, de curent continuu si/sau curent alternativ, care se foloseste pentru alimentarea automobilelor electrice cu timpi de incarcare intre 30 minute si 10 ore

Statie Elmotion

Statia de incarcare care face parte din reteaua Elmotion

Tarif/e

Pretul perceput de catre ELM pentru furnizarea Serviciilor conform celor prevazute in Conventia Elmotion

Vehicul Electric

Automobil dotat cu unul sau mai multe motoare electrice, alimentat in curent continuu sau curent alternativ, care foloseste baterii pentru a inmagazina energia electrica necesara deplasarii lui cu o anumita autonomie

Utilizator

Orice utilizator al Site-ului, care nu are calitatea de Client

 

Site-ul, precum si informatiile incluse in acestea pot fi accesate de catre orice Utilizator gratuit. Acest lucru nu exclude faptul ca tie, in calitate de Utilizator (fara a deveni Client) nu iti este aplicabila, dupa caz, Conventia Elmotion. 
 
Pentru a utiliza Site-ul trebuie sa ai echipamentul necesar accesarii Site-ului si acces la internet. De asemenea, trebuie sa stii sa navighezi pe internet si sa stii care sunt caracteristicile si eventualele limitari ale serviciilor de internet. Nu putem sti sau garanta care sunt echipamentele necesare sau programele pentru accesarea Site-ului pentru fiecare caz in parte si de aceea te rugam sa te asiguri ca accesarea de catre tine este sigura si nu incala nicio prevedere legala aplicabila.

Prin accesarea sau inregistrarea in orice mod pe acest Site accepti in mod complet prevederile Conventiei Elmotion si iti dai acordul expres si deplin pentru a fi parte la aceasta pe toata durata de utilizare in orice mod a Site-ului si/sau a Serviciilor. In cazul in care nu esti de acord in orice mod cu oricare dintre prevederile Conventiei Elmotion, te rugam sa nu continui accesarea Site-ului si in cazul in care ai intrebari sau alte solicitari, sa ne contactezi. nainte de a parcurge Sectiunile de mai jos, te rugam sa iei in considerare ca ELM are dreptul, oricand si fara a te anunta personal printr-o comunicare in acest sens, de a modifica urmatoarele elemente:

 • termenii si conditiile Conventiei Elmotion;
 • grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum și întreg conținutul Site-ului;

 Modificarile Site-ului vor fi aduse la cunostinta ta prin publicare pe www.elmotion.ro.
 

Modificarile Conventiei Elmotion vor fi incluse direct in forma actualizata a acesteia, data ultimei actualizari fiind cea indicata in ultima Sectiune a Conventiei Elmotion.  Iti recomandam sa verifici in mod regulat data ultimei actualizari a Conventiei Elmotion in asa fel incat sa fii mereu informat despre versiunea aplicabila in orice moment. In cazul in care esti Client, modificarile iti vor fi notificate la adresa de email comunicata de catre tine in cadrul procedurii de inregistrare sau actualizata dupa caz, in contul tau.  
 
In cazul in care continui sa utilizezi Site-ul dupa orice modificare a Coventiei Elmotion, acest lucru este considerat ca o  acceptare expresa in totalitate a schimbarilor efectuate, precum si a formei actualizate a Conventiei Elmotion, asa cum este aceasta publicata pe Site.  Acest lucru nu exclude faptul ca ne poti adresa oricand intrebari sau alte solicitari in legatura cu Conventia Elmotion sau modificarile acesteia.
 
Pentru a putea beneficia de toate Serviciile este necesar sa devii Client si sa ai un cont valabil conform prevederilor Conventiei Elmotion.
 
Calitatea de Client iti ofera accesul cu plata la Serviciile prezentate pe larg in cadrul Site-ului si in principal la serviciul de incarcare a Vehiculelor Electrice la Statiile Elmotion. Pentru o intelegere cat mai completa si corecta a Serviciilor pe care ELM le ofera, te rugam sa accesezi toate informatiile disponibile pe Site.

Cum devii Client
 
Pentru a finaliza procesul de inscriere pe Site si a putea beneficia de Serviciile oferite de noi, este necesar sa urmezi pasii de mai jos:

 • Completeaza Formularul de Inregistrare;
 • Valideaza Contul de Client conform instructiunilor primite pe adresa de email furnizata in cadrul procesului de inregistrare pe Site; 

 
Conditii de Inregistrare. Iti precizam ca in acordarea calitatii de Client, ELM se bazeaza ca toate conditiile de mai jos sunt indeplinite:

 1. ai acceptat integral Conventia Elmotion conform prevederilor acesteia;
 2. declari ca ai cel putin 18 ani sau peste 18 ani sau ai capacitatea deplina de a incheia in mod valabil Conventia Elmotion;
 3. parcurgi procedura de inregistrare pentru a deveni Client si ne furnizezi informatiile obligatorii prevazute in Formularul de Inregistrare; ne furnizezi o adresa de email valida;

 
Orice date si informatii furnizate in cadrul procedurii de inregistrare pentru a deveni Client trebuie sa fie clare, complete si actuale. Ai obligatia de a actualiza datele furnizate, ori de cate ori intervine o modificare a acestora prin completarea formularului corespunzator din contul tau de Client. Te rugam sa citesti cu atentie Politica de Confidentialitate, care face parte integranta din Conventia Elmotion pentru a vedea regimul aplicabil datelor si informatiilor furnizate.
 
ELM poate refuza inregistrarea pentru a deveni Client a oricaruia dintre Utilizatori in cazul in care, la libera sa apreciere, are dubii cu privire la veridicitatea oricarei dintre informatiile furnizate de catre Utilizatori sau cu privire la identitatea sau intentiile Utilizatorului de a accesa Site-ul si Serviciile contrar scopului acestora sau cu afectarea drepturilor ELM, altor Utilizatori sau oricaror alte persoane.

Contul de Client
 
In cadrul procedurii de inregistrare pe Site, va trebui sa alegi un Nume de Utilizator pentru Contul de Client.  Te rugam sa nu alegi denumiri care: (i) sunt contrare prevederilor legale sau normelor de ordine publica sau moralitate; (ii) includ date cu caracter personal sau informatii pe care le doriti confidentiale; (iii) pot determina confuzie sau asocieri cu alte denumiri protejate prin lege sau inregistrari, decizii ale autoritatilor competente; (iv) pot afecta imaginea sau drepturile altor persoane (v) contravin Conventiei Elmotion sau (vi) care sunt indicate de ELM ca fiind identice sau asemanatoare cu Nume de Utilizatori pentru Conturi de Client existente.
ELM are dreptul, la libera sa alegere, de a refuza orice denumire care contravine celor indicate anterior sau care pot reprezenta in orice fel o amenintare actuala sau potentiala fata de ELM, Site si/sau alte persoane. 
 
Contul de Client este creat special pentru tine, iar continutul inclus de catre tine iti apartine in totalitate. Inainte de activarea Contului de Client, declari pe proprie raspundere ca informatiile furnizate de catre tine sunt adevarate, iar furnizarea si accesul la Site si Servicii conform termenilor si conditiilor Conventiei Elmotion reprezinta integral vointa ta. In cazul in care nu doresti sa declari acest lucru, te rugam sa nu utilizezi in niciun mod acest Site sau Serviciile.
 
Ai dreptul sa ai un singur Cont de Client pe Site si de asemenea urmatoarele obligatii:

 • sa nu aloci, transferi sau transmiti niciunei alte persoane Contul de Client sau orice alte drepturi referitoare la acesta;
 • sa nu autorizezi sau sa permiti in orice fel niciunei alte persoane in afara de tine sa foloseasca Contul de Client;
 • sa utilizezi Serviciile numai in interes propriu si sa nu incerci sau sa realizezi comercializarea Serviciilor de care beneficiezi;
 • sa nu atentezi in niciun fel la identitatea altor persoane si sa nu utilizezi in niciun fel datele si informatiile pe care le-ai obtinut legal sau ilegal despre o alta persoana in procedura de inregistrare pe Site indicandu-le ca fiind datele si informatiile tale. 

Ne rezervam dreptul de a anula oricare si toate Conturile de Client precum si de a impune restrictii suplimentare, inclusiv accesul la Site, in cazul in care descoperim ca ai incalcat in orice mod obligatiile de mai sus, fie doar si temporar. In cazul in care pentru situatiile anterioare sunt aplicabile si alte prevederi legale de natura civila, contraventionala sau penala, avem dreptul de a sesiza autoritatile competente in vederea aplicarii respectivelor prevederi.
Avand in vedere ca ELM nu are niciun control asupra informatiilor, actiunilor sau omisiunilor tale, ELM nu poate fi tras la raspundere sub nicio forma pentru accesarea Contului de Client de catre alte persoane, indiferent de cauza acestei accesari.
 
Cod de Activare si Parola Dupa indeplinirea cumulativa a conditiilor pentru a deveni Client Elmotion, vei primi un cod de activare la adresa de email furnizata in cadrul procedurii de inregistrare. Nu vei avea acces la Contul de Client daca nu furnizezi o adresa de email valida.
Contul de Client este securizat prin parola aleasa de catre tine. Responsabilitatea privind mentinerea confidentialitatii parolei iti apartine in totalitate.
 
Te rugam sa schimbi imediat parola Contului de Client in cazul in care consideri ca este necesar sau ai dubii cu privire la cunoasterea acesteia de catre alte persoane. Atat in aceasta situatie, cat si in cazul uitarii parolei, vei putea accesa Contul de Client cu ajutorul instructiunilor primite pe adresa de email furnizata in cadrul inregistrarii in Contul de Client.
 
Profilul de Client Dupa activarea Contului de Client, vei ajunge la pagina de profil si vei avea acces la Serviciile oferite de ELM conform celor indicate in aceasta Conventie.
 
Te rugam sa explorezi fiecare optiune oferita de catre ELM in cadrul Contului de Client pentru o imagine clara si completa a calitatii tale de Client Elmotion si de Serviciile de care poti beneficia, precum si costul acestora. Vei gasi informatii detaliate cu privire la Serviciile la care ai acces sau poti avea acces, reguli aplicabile Clientilor si multe alte recomandari utile care sa te ajute sa beneficiezi pe deplin de Serviciile noastre si care, dupa caz completeaza Conventia Elmotion.  
 
In vederea identificarii unui eventual abuz, trebuie sa stiti ca putem folosi informatii precum ID-ul echipamentului utilizat, metoda de plata, cont de email si/sau orice alte modalitati de identificare disponibile.

Servicii Elmotion  
 
Principalul serviciu furnizat de catre ELM este reprezentat de serviciul de incarcare al Vehiculelor Electrice la oricare dintre Statiile de Incarcare din reteaua Elmotion sau partenere;
Alaturi de serviciul de incarcare, Clientii beneficiaza de informatii in timp real despre Statiile de Incarcare din reteaua Elmotion, pozitionare si program de functionare, precum si gestionarea incarcarilor in reteaua Elmotion a fiecarui Client.
Serviciile sunt accesibile Clientilor de la data activarii contului Elmotion. Dupa plata Serviciilor si activarea Cardului Elmotion,  veti beneficia de Servicii in functie de modalitatea de abonament aleasa.
 

Preturi ale Serviciilor
 
Serviciile sunt furnizate de catre ELM in baza unor abonamente detaliate in Contul tau de Client si pe Site.
Pentru mai multe informatii cu privire la abonamente si / sau tarifele aferente, te rugam sa accesezi urmatorul link: www.elmotion.ro/tarife
Precizam ca preturile indicate pentru Servicii (Abonamentele Lunare) nu includ in niciun fel tarifele sau costurile derivand din utilizarea serviciilor de internet, a mijloacelor de comunicare la distanta sau a oricaror altor dispozitive pe care le veti utiliza pentru accesarea Serviciilor.
 
Te rugam sa citesti cu atentie informatiile prezentate pe Site cu privire la Servicii si tarife, precum si implicatiile unei eventuale retrageri, renuntari sau incetari a Serviciilor dupa efectuarea platii acestora, inclusiv in ceea ce priveste dreptul de retragere din Serviciul respectiv fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, explicat inainte de efectuarea platii. 
Ai posibilitatea verificarii Serviciilor si a informatiilor corespunzatoare oricand pe durata utilizarii Site-ului, precum si inainte de efectuarea oricarei plati.ELM nu are nicio raspundere fata de nicio persoana cu privire la incalcarea de catre tine a prevederilor de mai sus sau a oricaror alte prevederi din Conventia Elmotion, precum si pentru utilizarea incorecta sau ilegala a mijloacelor de plata.
 
Accesul la Serviciile achizitionate va fi efectiv numai dupa confirmarea platii contravalorii acestuia si activarii Contului Elmotion. 
 
ELM are dreptul sa blocheze Contul de Client in situatia in care exista reclamatii sau orice alte motive referitoare la platile pe care le efectuezi pana in momentul in care respectiva reclamatie este solutionata sau motivele respective au disparut sau au fost clarificate.
 
Prevederile legale stabilesc dreptul unei persoane fizice de a se retrage dintr-un contract incheiat la distanta in termen de 14 zile de la incheierea respectivului contract fara justificarea deciziei si fara alte costuri in afara celor prevazute de lege. Aceasta regula se aplica pentru situatia in care esti Client, persoana fizica. Cu toate acestea, in situatia in care esti Client, persoana fizica si doresti sa te retragi din contractul astfel incheiat in termenul indicat mai sus, trebuie sa stii ca:

 1. retragerea nu se poate aplica pentru Serviciile de care beneficiezi imediat si integral, al celor cu continut digital, nefurnizate pe suport material sau personalizate in mod clar pentru tine, asa cum sunt unele dintre  Serviciile achizitionate, cum este cazul accesului imediat la Reteaua Elmotion;
 2. orice retragere nu te scuteste de plata pretului Serviciilor consumate in perioada in care ai beneficiat de acestea, pretul Serviciilor din care nu te poti retrage (taxa pentru acces imediat in Reteaua Elmotion), sau costuri de livrare.

 
De aceea, dorim sa stii ca nu vei avea dreptul de retragere prevazut mai sus decat in conformitate cu cele indicate anterior. In cazul in care vei renunta la abonament sau Serviciu oricand dupa efectuarea platii, iti comunicam ca plata iti va fi restituita numai in masura in care se incadreaza in prevederile legale. Daca doresti sa continui accepti si declari dupa cum urmeaza:
Cunosc si accept ca Serviciile furnizate pot fi (i) un serviciu cu continut digital care nu este livrat pe suport material si ca (ii) serviciul este este furnizat in mod continuu si imediat, beneficiind instantaneu de acestea conform cerintelor si optiunilor mele. Imi dau expres acordul ca prestarea Serviciilor sa inceapa imediat dupa efectuarea si confirmarea de primire a platii si activarii Contului Elmotion, si de asemenea ca prin accesarea Serviciilor, dreptul meu de retragere poate fi limitat sau chiar exclus.

 

Modalitati de plata: Plata cu cardul bancar.
 
Poti afla informatii detaliate despre fiecare modalitate de plata inainte de efectuarea oricarei plati. Taxele si comisioanele aferente fiecarei modalitati de plata nu sunt incluse in valoarea pretului Serviciilor indicate pe Site. Acestea vor fi achitate separat de catre tine la momentul efectuarii platii in functie de modalitatea aleasa de tine. Trebuie sa stii ca prin efectuarea platii, ELM intelege ca accepti pe deplin respectiva modalitate de plata si nu ai nicio pretentie de la ELM cu privire la aceasta.
 
Rambursarea platilor Respectam prevederile legale imperative in ceea ce priveste rambursarea platilor pe care le faci, dupa caz. Te rugam sa iei in considerare ca nu vom efectua nicio rambursare (i) pentru Servicii de care ai beneficiat; (ii) pentru perioadele in care Contul de Client sau accesul la Serviciu este suspendat conform Conventiei Elmotion; sau (iii) pentru care iti este blocat accesul la Site sau Servicii, Contul de Client este anulat sau desfiintat precum si in orice alte cazuri prevazute in Conventia Elmotion.
Vom trata fiecare situatie in mod individual pentru fiecare Client. Orice renuntare la plata sau orice rambursare efectuata nu determina respectarea obligatiei aceleiasi rambursari sau uneia similare pentru viitor.

Reguli principale de utilizare ale Site-ului si ale retelei Elmotion
 
Reteaua Elmotion este formata din Statiile de Incarcare avand caracteristicile si amplasamentul indicat in Contul de Client.
 
Este important sa ai in vedere urmatoarele:

 • Statiile Elmotion sunt amplasate si in spatii care nu sunt proprietatea ELM; De aceea pentru fiecare Statie Elmotion pot fi aplicabile reguli specifice indicate in Contul tau de Client sau afisate in cadrul complexului comercial/spatiului in care sunt amplasate Statiile Elmotion;
 • Accesul la Statiile Elmotion poate fi conditionat de tarife de acces in  parcare sau tarife de parcare impuse de detinatorii spatiilor in care sunt amplasate Statiile Elmotion; Aceste tarife nu sunt incluse in pretul Serviciilor si de aceea te rugam sa ai in vedere acest lucru;
 • Amplasamentul Statiilor Elmotion poate suferi modificari in functie de raporturile contractuale pe care ELM le are cu partenerii care pun la dispozitie spatiile; Astfel, Statiile de Incarcare pot fi reamplasate in alt spatiu, neputand garanta pentru respectiva Statie de Incarcare distanta fata de vechiul amplasament;
 • Statiile Elmotion pot sa nu fie accesibile non-stop in functie de programul de acces al spatiului in care sunt amplasate Statiile Elmotion;
 • Pot exista alti Clienti ai retelei Elmotion sau conducatori de vehicule care sa nu respecte, dupa caz, Conventia Elmotion sau regulile de circulatie/parcare aplicabile in locul in care este amplasata Statia de Incarcare sau chiar sa blocheze nejustificat locurile de parcare aferente unei Statii Elmotion; ELM va depune toate eforturile pentru a remedia aceasta situatie in cel mai scurt timp insa nu poate garanta solutionarea acesteia intr-un mod definitiv sau conform solicitarilor Clientului care a sesizat respectiva incalcare;
 • ELM nu poate anticipa si/au garanta in vreun fel alimentarea continua a Statiilor de Incarcare cu energie electrica; In orice caz, ELM va depune toate eforturile pentru ca aceste intreruperi sa fie remediate in cel mai scurt timp posibil;
 • Statiile Elmotion nu vor putea fi utilizate in perioada interventiilor de mentenanta periodica si/sau pentru preintampinarea/remedierea unor incidente sau defectiuni ale acestora, insa ELM va depune toate eforturile pentru ca aceste intreruperi sa fie solutionate in cel mai scurt timp posibil;

 
ELM nu poate oferi nicio garantie cu privire la cele de mai sus, iar raspunderea acestui nu poate fi anagajata in niciun fel.
 
Reguli generale de incarcare a Vehiculelor Electrice Puteti beneficia de Servicii numai in masura in care respectati regulile generale de incarcare a Vehciulelor Electrice, asa cum sunt acestea indicate mai jos.

 • Vehiculul Electric trebuie parcat in mod corect in spatiul marcat de la fiecare Statie Elmotion; Trebuie sa te asiguri in permanenta ca Vehicului Electric este parcat in conformitate cu regulile aplicabile complexului comercial/spatiului cu destinatie rezidentiala in care este amplasata Statia Elmotion; Regulile pot diferi semnificativ de la un spatiu la altul;
 • Daca alt Vehicul Electric este conectat la Statia Elmotion, te rugam sa nu incerci sa deconectezi respectivul Vehicul Electric in nicio situatie;
 • Respecta instructiunile de conectare la fiecare Statie Elmotion, atat regulile impuse pentru tipul Vehiculului Electric cat si instructiunile Statiei Elmotion , nu utiliza in niciun caz dispozitive improvizate sau extensii de cabluri sau adaptoare pentru a te conecta la Statia Elmotion sau cabluri uzate sau avariate. Nu lasa cablul de incarcare in asa fel incat sa se supraincalzeasca sau in asa fel incat sa poata rani pe cineva;
 • La finalizarea incarcarii, asigura-te ca respecti integral regulile de deconectare, atat pe cele aplicabile Vehicului Electric cat si Statiei Elmotion; Nu porni rularea Vehicului Electric in timp ce cablul de incarcare este inca conectat in Statia Elmotion;
 • Respecta in permanenta regulile de circulatie prevazute de prevederile legale aplicabile;

 
Reguli principale de conduita ale Clientilor Te rugam sa citesti cu foarte mare atentie regulile principale de conduita si sa le respecti oricand si pe toata durata de utilizare in orice mod a Site-ului, retelei Elmotion si/sau oricaror altor Servicii.
 
Astfel, este important sa stii ca trebuie sa respecti in permanenta cele de mai jos. Astfel,

 • nu vei furniza pe Site si/sau catre alti Clienti/Utilizatori orice informatii sau mesaje indiferent de suport si forma de prezentare (text, imagini, mesaje audio, etc) care contin sau pot face referire la elemente obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale, care au caracter sexual (indiferent daca reprezinta oferirea de servicii concrete sau orice intentie sau referire la activitati cu caracter sexual) sau orice alte informatii si/sau mesaje care incalca drepturile ELM, oricaror altor persoane sau incalca in orice mod prevederile legale aplicabile;
 • nu vei agresa in niciun fel Clientii;
 • nu vei include in Profilul de Client date cu caracter personal despre tine sau alte persoane si/sau orice alte informatii confidentiale sau care pot avea ca efect incalcarea drepturilor ELM, altor persoane sau a prevederilor legale aplicabile;
 • vei respecta drepturile de autor ale ELM si/sau ale oricaror alte persoane si nu vei aduce atingere in niciun fel acestor drepturi, altfel decat in masura strict permisa de prevederile legale aplicabile;
 • nu vei comercializa in niciun fel Serviciile sau rezultatul acestora si le vei folosi numai in interes personal/propriu;
 • nu vei realiza activitati de publicitate, reclama sau orice alta promovare similara in scop personal sau in numele altei persoane sau pentru anumite produse sau servicii, altfel decat in modalitatile permise expres de catre ELM;
 • nu vei introduce pe Site direct sau indirect si nu vei transmite prin intermediul acestuia, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea Site-ului si/sau oricaror dispozitive prin care este accesat Site-ul de catre Utilizatori.
 • nu vei realiza nicio activitate in reteaua Elmotion sau prin intermediul Site-ului care sa implice urmatoarele: ura sau raul fizic impotriva oricarui grup sau individ; promovarea rasismului; bigotismul; continuturi care sa fie destinate hartuirii sau sa tinda spre hartuire; ameninta sau intimida orice alti Utilizatori ai Elmotion; furniza informatii si continut despre minori in orice forma si in orice context fara aprobarea in scris a tutorelui acestuia;
 • nu vei promova activitati ilegale, acte care ar incalca intimitatea unei alte persoane, instructiuni despre fabricarea, vinderea sau cumpararea armelor de foc sau a medicamentelor, intentia sau instigarea la fapte in vederea de a rani sau hartui o alta persoana, incalcarea intimitatii uneia sau mai multor persoane, intentia si obtinerea de informatii despre alte persoane, intentia si realizarea de virusi informatici cu scopul de a fura date, informatii, etc. despre alte persoane sau cu scopul de a induce in eroare alti Utilizatori; de a fabrica virusi informatici de orice fel, bombe cu ceas, cai troieni sau orice alte coduri periculoase pentru securitatea informatica a Utilizatorilor si a serverelor;
 • nu vei promova implicarea in sprijinirea unui partid sau mai multor partide politice, religii, culte sau secte;
 • nu vei furniza informatii personale ale altei persoane sau altor persoane in scop comercial fara consimtamantul celui in drept care detine informatiile;
 • nu vei promova implicarea in orice activitate privind jocurile de noroc sau orice activitati similare; folosirea de programe automate care sa acceseze Site-ul in locul persoanei; folosirea de emailing-uri care sunt spam sau junk. 
 • nu vei realiza alte activitati care nu sunt permise de lege;

 
Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe Site sau in alte mijloace de comunicare cu referire la ELM, Site, Elmotion, Statiile de Incarcare sau Servicii apartin in exclusivitate Clientului sau persoanei respective. Acesta este singurul raspunzator pentru acestea, iar ELM nu are nicio raspundere derivand din acestea atat in raportul cu respectivul Client, Utilizator, cat si fata de orice alte persoane. ELM nu garanteaza si nici nu sustine in vreun fel faptul ca puteti sa va bazati pe aceste informatii sau ca acestea sunt clare, sincere si ca pot fi utilizate confom scopului declarat sau dedus.
 
Este foarte important sa stii ca desi tu respecti Conventia Elmotion, exista posibilitatea ca alti Clienti sa nu faca acelasi lucru. ELM nu este responsabil pentru conduita ta sau a celorlalti Clienti. Te rugam sa ne contactezi imediat ce consideri ca drepturile tale derivand din Conventia Elmotion sunt incalcate de alte persoane. 
 
ELM isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe Site si/sau alte mijloace de comunicare sau la Statiile Elmotion. De asemenea, ELM are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de Conventia Elmotion. Cu toate acestea, indiferent de interventia ELM, fiecare Utilizator/Client este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el si pentru continutul comunicarilor private sau publice dintre Clienti sau cu alte persoane. 
 
In cazul in care un Client nu respecta Conventia Elmotion, ELM poate sanctiona Membrii prin emiterea, dupa caz de avertismente, suspendarea, in intregime sau in parte, a Contului de Membru, restrictionarea, in intregime sau in parte, a accesului la Cont de Client sau Servicii total sau partial, anularea Contului de Client.
 
Membrii al caror cont sau acces la Serviciile a fost suspendat, restrictionat, retras sau interzis din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod Conventia Elmotion nu mai au dreptul de a utiliza Site-ul sau Serviciile, corespunzator masurii luate de catre ELM. In toate cazurile, oricare dintre masurile luate de catre ELM pentru nerespectarea Conventiei Elmotion,  vor putea fi luate fara nicio notificare prealabila si indiferent daca Serviciile sunt oferite gratuit sau contra unui pret platit.
Te informam ca nu vei avea dreptul la nicio restituire sau compensare a costurilor pentru perioadele in care Contul de Client este suspendat urmare a nerespectarii Conventiei Elmotion sau in cazul anularii Contului de Client sau a Serviciilor.

Durata Conventiei Elmotion
 
Conventia Elmotion se aplica pentru toti Utilizatorii de la momentul accesarii sau inregistrarii in orice mod pe acest Site si pe toata durata de utilizare in orice mod a Site-ului si/sau a unuia sau mai multora dintre Serviciile si pentru fiecare astfel de utilizare.
 
La achizitionarea oricaruia dintre Serviciile cu plata, ti se va cere acordul expres pentru acceptarea Conventiei Elmotion, prin bifarea sectiunii „Am citit si sunt de acord cu Conventia Elmotion”, intrucat dorim sa beneficiezi la maxim de Servicii si in deplina cunostinta a termenilor si conditiilor de accesare si utilizare a acestor Servicii.
 
Este foarte important sa stii ca in cazul in care nu esti de acord cu Conventia Elmotion sau cu oricare dintre prevederile acesteia sau consideri ca nu esti suficient informat cu privire la drepturile si obligatiile tale, te rugam sa nu continui accesarea Site-ului sau achizitionarea oricarui Serviciu.
 
Conventia Elmotion va ramane in vigoare pe o perioada nedeterminata atata timp cat esti Client al Elmotion, chiar daca o perioada indelungata de timp nu ai accesat sau folosit Serviciile Elmotion. Conventia Elmotion se va aplica in mod corespunzator si dupa aceasta data pentru toate efectele acestea si/sau exercitarea de drepturi ale ELM si/sau Clientilor.   
De asemenea, in cazul in care ati sters Contul de Client si ulterior aduceti orice prejudiciu material sau de imagine, paguba sau orice alte aspecte legate de siguranta si functionalitatea Elmotion, ELM are dreptul de a actiona prin mijloace legale pentru a recupera prejudiciul pe care l-ai cauzat sau a stopa actiunile care lezeaza ELM sau Elmotion.
 
Contul de Client poate fi sters in orice moment de catre tine, cu implicatiile prevazute in Conventia Elmotion sau direct de catre ELM.
 
Poti sterge Contul tau de Client oricand, urmand pasii din sectiunea “Setari cont” sau printr-o notificare prealabila la adresa de email: office@Elmotion.ro. O astfel de stergere a Contului de Client va reprezenta o solicitare de denuntare unilaterala a Conventiei Elmotion. O astfel de solicitarea va avea ca efect suspendarea imediata a Serviciilor, iar denuntarea va opera numai dupa (i) achitarea integrala a Serviciilor utilizate si neachitate precum si a oricaror altor sume datorate de catre Client cu orice titlu;
 
ELM isi rezerva dreptul de a suspenda imediat sau restrictiona accesul la oricare dintre Serviciile sale chiar si fara preaviz conform prevederilor Conventiei Elmotion.  De asemenea Elmotion isi rezerva dreptul de a elimina informatiile tale de cont sau date, precum si orice alte informatii, inregistari in orice moment la constatarea de catre ELM a unor nereguli sau abuzuri in ultilizarea Site-ului, Elmotion sau Serviciilor. 
 
Raspunderea Utilizatorilor
 
Responsabilitatea pentru nerespectarea termenilor si conditiilor Conventiei Elmotion iti apartine in totalitate. Unele aspecte privind situatiile in care iti este angajata raspunderea sunt indicate aici, iar altele sunt prevazute in alte sectiuni ale Conventiei Elmotion sau deriva din acestea.
 
Esti de acord sa despagubesti ELM, angajatii ELM si/sau orice alti colaboratori, precum si orice alte persoane pentru orice prejudiciu, pierdere, costuri si chetuieli (inclusiv orice cost sau cheltuiala referitoare la recunoasterea, constatarea si punerea in executare fortata sau nu a oricaror drepturi) rezultand din:

 • actiunile sau omisiunile tale care impiedica ELM de a asigura utilizarea si functionarea Site-ului si Serviciilor pentru Utilizatori si Clienti;
 • orice anunt facut de catre tine atat in nume propriu cat si in numele altei persoane, inclusiv ELM in legatura cu ELM, Elmotion sau Servicii;
 • incalcarea sau nerespectarea in orice mod a Conventiei Elmotion;
 • incalcarea oricarei legi, reguli sau reglementari aplicabile.

 
Te rugam sa iei in considerare ca esti singurul raspunzator pentru: (i) pastrarea in deplina siguranta a datelor confidentiale referitoare la Contul de Client  si nu poti avea nicio pretentie fata de ELM cu privire la divulgarea datelor de autentificare .    
 
Vei fi de asemenea responsabil pentru orice dauna cauzata unui Punct de Incarcare, Statie Elmotion sau spatiilor in care se afla amplsate acestea, precum si pentru orice prejudiciu, inlcusiv fizic cauzat ca urmare a nerespectarii Conventiei Elmotion sau oricaror altor instructiuni aplicabile, neglientei in utilizare a Statie Elmotion sau Vehicului Electric. Aveti obligatia de a ne anunta imediat despre orice astfel de dauna. 
 
Te rugam sa ai in vedere ca Statia Elmotion este alimentata, in general, cu energie electrica de la detinatorii spatiilor in care sunt amplasate Statiile Elmotion. Nu avem nicio raspundere cu privire la eventualele intreruperi in furnizare si/sau orice alte actiuni, omisiuni sau limitari impuse voit sau nu de catre detinatorii respectivului spatiu. Daca suferiti orice paguba, pierdere sau doriti sa reclamati un aspect care va impiedica sa beneficiati de Servicii, va rugam sa ne contactati conformitate cu prevederile acestei Conventii Elmotion.

Raspunderea ELM
 
Prin accesarea si utilizarea Site-ului si Elmotion, esti de acord cu faptul ca ELM ofera Servicii numai in baza legilor in vigoare care ii sunt aplicabile. ELM ofera Servicii “CA ATARE” si “ASA CUM SUNT DISPONIBILE” si nu ofera “NICIO GARANTIE DE ORICE FEL, IMPLICITA, EXPLICITA SAU STATUTARA CU PRIVIRE LA SERVICIILE SAU SITE-UL” (inclusiv in ceea ce priveste informatiile continute de Site), “INCLUSIV ORICE GARANTIE COMERCIALA, POTRIVITA PENTRU UN ANUMIT SCOP SAU NEINCALCARE”. ELM NU GARANTEAZA CA UTILIZAREA SERVICIILOR VA FI SIGURA, neintrerupta, disponibila permanent, FARA ERORI SAU CA VA RASPUNDE in orice moment CERINTELOR DUMNEAVOASTRA SAU DE ORICE ALTE DEFECTE in Serviciile oferite.
 
ELM nu ofera nicio garantie si nu isi asuma responsabilitatea pentru conectivitatea si disponibilitatea Serviciilor, cum nu poate garanta in niciun fel faptul ca Serviciile raspund exigentelor tale sau prestarea acestora determina un rezultat dat sau previzibil. Esti liber sa alegi Serviciile, sa beneficiezi de acestea sau sa renunti la ele conform Conventiei Elmotion si nu iti promitem sau inducem in niciun fel vreun rezultat determinat, altul decat precizat in mod expres in Conventia Elmotion.
 
Iti comunicam ca ELM nu este in niciun fel responsabila pentru:

 • pierderi care nu puteau fi prevazute la data intrarii in vigoare a Conventiei Elmotion in raportul cu tine;
 • pierderi care au fost suferite, altfel decat ca urmare a unei incalcari din partea ELM a obligatiilor sale cu intentie sau neglijenta grava;
 • orice pierdere de profit/castig atat a ta cat si a oricaror alte persoane;

 

Exonerarea raspunderii ELM pentru alte actiuni In limita legii, ELM nu va raspunde si nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de daune, fie directe, indirecte, speciale, generale, compensatorii, consecinta, si/sau incidentale, rezultate din activitatea desfasurata de catre tine sau de oricine altcineva in legatura cu utilizarea Elmotion, inclusiv si fara limitare la vatamari corporale, stres emotional si/sau orice alte daune provocate de comunicarea sau interactionarea cu alti Utilizatori/Clienti ai ELM in afara Site-ului sau prin intermediul acestuia.  
ELM nu are nici o responsabilitate fata de orice promisiuni ori angajamente asumate de catre oricare dintre Utilizatori, precum si actiuni sau inactiuni rezultate din acestea.
 
Nu garantam ca Site-ul sau Serviciile vor fi functionale daca (i) furnizorul de internet al utilizatorului nu este capabil sa furnizeze serviciile sale in mod corespunzator (ii) utilizezi diferite browsere sau programe care limiteaza accesul tau la internet sau Site si de ceea nu putem fi trasi la raspundere pentru nefunctionarea completa sau cu intermitente a Site-ului sau Serviciilor (iii) ai nemultumiri legate de aspectul si functionarea Site-ului sau (iv) exista defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet sau (v) dispozitivul la care receptionezi imaginile difuzate de catre ELM nu reda o anumita calitate.
 
De asemenea, nu garantam ca serviciile functioneaza fara intrerupere sau erori, in special in cazul in care Site-ul este intrerupt in orice moment pentru scopuri care tin de mentenanta, imbunatatiri tehnice, update-uri sau dezvoltari ale continutului si/sau a prezentarii ELM. Atunci cand este posibil pentru noi, vom incerca sa informam Utilizatorii despre aceste intreruperi.
 
Verificarea informatiilor: ELM are dreptul (nu si obligatia) si poate utiliza diferite moduri legale de verificare a informatiilor Clientilor.
 
Reclamatii
 

Pentru a ne adresa orice fel de observatii sau plangeri, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa office@elmotion.ro. Orice alta comunicare in baza legii (citatii, plangeri civile sau penale, o hotarare judecatoreasca, etc.) adresata ELM va rugam sa o trimiteti prin fax la nr 021 4042 194 sau prin email la office@elmotion.ro si la sediul ELM cu confirmare de primire.
Orice alte sesizari care nu fac referire la cele mentionate mai sus si sunt primite la adresele de email si nr. de fax precizate sau conform conditiilor de mai sus, nu vor fi luate in considerare de catre ELM.

 

Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal:

Conform cerinţelor Regulament general privind protectia datelor 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Electromagnetica IoT SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorul Electromagnetica in scopul livrarii produselor şi in scopuri de marketing ,şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Regulament general privind protectia datelor 2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail dpo@electromagnetica.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Informaţii generale colectate de www.elmotion.ro

www.elmotion.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin contactarea noastră. De asemenea, www.elmotion.ro va colecta si adresa IP ca date de trafic. Cookie-urile folosite de elmotion.ro (proprii sau de la terti) sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, zopim, trusted, globessl, pinterest, clicktale, profitshare, facebook, plusone, google experiments, twitter, adwords, retargeting.

Politica de utiliare Cookies

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Navigand pe acest website, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser. Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute o data ce utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente’). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Revizuirea Politicii de Confidentialitate

www.elmotion.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Politica de Confidenţialitate prin actualizarea ei. Sunteţi obligati să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

Prin citirea prezentei politici de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei în caz de încalcăre a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

www.elmotion.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.elmotion.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

Informaţiile pe care ni le puneţi la dispoziţie vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, a sprijini şi a evalua serviciile noastre şi a preîntampina încălcarea securitatii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.

 

Relatiile cu agentiile de publicitate, cu clientii de publicitate si sponsori, Link-uri catre alte Site-uri: Serviciile si paginile Site-ului pot contine link-uri catre alte adrese de web ale unor terti, inclusiv si fara limitare la agentii de publicitate, clienti de publicitate, sponsori care nu se afla sub controlul ELM. ELM nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere pentru continutul oricarui site legat printr-un link de ELM si nici pentru link-urile din Site-ul tertului respectiv spre alte site-uri. De asemenea, ELM nu poate raspunde pentru modificarile intervenite pe site-urile respective. ELM posteaza aceste link-uri pe Site-ul propriu numai in urma unui acord comercial intre ELM si respectivul site web, cu statut de tert, avand ca finalitate oferirea unor informatii posibil importante si interesante pentru tine. Accesarea acestor link-uri devine numai responsabilitatea ta, simpla afisare a link-urilor pe anumite pagini din Site nu inseamna si o obligativitate a Utilizatorilor de a le accesa. In cazul in care ai accesat aceste link-uri ale unor site-uri web terte si ai participat la anumite concursuri, tombole etc. prezentate de catre site-urile web terte iti asumi intreaga responsabilitate cu privire la datele personale comunicate, cu privire la platile facute catre aceste site-uri, livrarea de bunuri sau servicii, sau orice alt fel de informatii primite sau oferite. Esti de acord ca aceste relatii descrise anterior sunt numai intre tine si respectivele site-uri web terte si ELM nu poate raspunde si nu poate fi tras la raspundere in niciun fel in legatura cu orice pierdere sau prejudiciu suferite de catre tine in legatura cu utilizarea acestor site-uri web terte. Te rugam sa accesezi sectiunea Politica de Confidentialitate pentru a vedea informatii despre colectarea si posibila utilizare a informatiilor si materialelor furnizate de catre tine.
 
Renuntare. Faptul ca ELM nu si-a manifestat interesul la un moment dat in a exercita sau executa orice drept sau prevedere a  Conventiei Elmotion nu inseamna ca aceasta reprezinta o renuntare la astfel de drepturi sau prevederi, ELM putand oricand si in orice moment sa initieze respectivele actiuni. In mod corespunzator orice actiune a ELM, cu titlu de exceptie sau renuntare expresa la un drept se aplica numai pentru situatia respectiva si nu poate fi extinsa in niciun fel pentru alte situatii chiar identice si nu poate fi interpretata ca o modificare a Conventiei Elmotion. In cazul in care orice prevedere a acestui Conventiei Elmotion a fost declarata invalida, restul prevederilor raman in vigoare si cu efecte depline conform legii.