ELMOTION

Avantajele solutiei ELMOTION

Afla mai multe

Avantajele solutiei ELMOTION

Conceptul de E-Mobility (mobilitate electrica sau electro mobilitate) face referire la trecerea de la designul traditional al vehiculelor care utilizeaza combustibili fosili si uleiuri, catre modele cu actionare electrica si chiar electronica. in aceasta categorie sunt incluse toate vehiculele stradale care functioneaza exclusiv cu un motor electric, dar si cele care au o combinatie de motor electric cu unul cu ardere redusa, cele hibride sau cele care functioneaza pe baza de hidrogen. Principalul scop al implementarii conceptului de E-Mobility este acela de a produce si de a utiliza vehicule ecologice si mult mai eficiente.

Statiile noastre sunt compatibile cu orice autovehicul electric din Europa cu incarcare in curent alternativ

 • Sunt fiabile, performante si rezistente. Avand un design modular si robust, sunt rezistente la soc si vandalism, ignifuge si nu se decoloreaza.
 • Compatibile OCPP – protocol cu care se poate comunica cu statiile si care poate fi integrat in orice platforme informatice
 • ELMotion este marca inregistrata la OSIM
 • Sunt fabricate in Romania
 • Garantie: 2 ani


CONTROLEAZA STATIA CU TELEFONUL

Aplicatie SMARTPHONE utilizatori de EV

 • INTERFATA INTUITIVA Selectati statia adecvata din aplicatia mobila. Fiecare statie contine informatii despre tipurile de prize instalate, astfel incat sa puteti vedea intotdeauna daca vehiculul dumneavoastra este suportat si cat de rapida este incarcarea.
 • NAVIGARE CATRE STATIE Puteti gasi o statie potrivita din lista de statii ordonate in functie de distanta de la pozitia actuala sau puteti vizualiza statiile direct pe harta.
 • CONTROLUL STATIEI Vreti sa stiti ce putere maxima de iesire are statia sau alti parametri tehnici? Le puteti gasi in detaliu statie prin intermediul aplicatiei de telefonie mobila.


Aplicatie MANAGEMENT pentru proprietarii de statii

Aplicatia de management este pachetul software instalat pe un server (denumit Sistem Central in cadrul OCPP) care asigura proces de la preluarea de date de la statiile pana la efectuarea automata a platilor. Aceasta va avea mai multe componente:

Componenta de comunicatie cu statiile de incarcare;

 • Modulul de administrare al statiilor pentru operatorii de statii de incarcare (CPO);
 • Interfata pentru utilizatorii de EV;

Aceasta platforma centralizata isi propune sa permita accesul utilizatorilor de EV la toate statiile de incarcare gestionate prin platforma, cu posibilitatea de a plati la fiecare tranzactie sau in baza unei facturi lunare.

Accesul la platforma pentru operatorii statiilor de incarcare se va face prin intermediul aplicatiei web, utilizatorii de EV avand posibilitatea de a folosi atat aplicatia web cat si aplicatia pentru telefonul mobil.

Aplicatia de management trebuie vazuta ca un instrument care poate sa fie folosit:

 • pentru statiile de incarcare produse de Electromagnetica
 • pentru statii de incarcare fabricate de alti producatori si care respecta OCPP v1.6